Facebook Instagram

Beoordelingen van Van der Valk Sassenheim

Recente recensies van Van der Valk Sassenheim

4 sterren na 454 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke jonge man kwam het eten brengen, het was lekker eten en mooi opgediend, jammer dat ik het alleen moest op eten op de kamer.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Soep niet echt warm meer. Pizza niet echt lekker. Viel tegen.

, 05-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben super gegeten Al was het op de kamer Maar het was heerlijk bereidt

, 05-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was ok, niets bijzonders maar wel lekker. Bij bezorging op de kamer zou het fijn zijn wanneer je er een bord bij krijgt en ook tweemaal bestek. Dit ontbrak namelijk.

, 05-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Soep was erg lekker. Het was fijn geweest wanneer er een snede brood bij geserveerd kon worden.

, 05-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Carpaccio als voorgerecht gehad. Voor de prijs was het wel erg weinig!! Of grotere portie of minder hoge prijs. Voor de rest was het eten prima.

, 02-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Take away in het restaurant was heerlijk... Allegaartje van voorgerechten en sushi genomen. Allemaal mooi gepresenteerd in de bakjes. Wat toch anders is dan op je bord... Sushi was heerlijk vers en precies hoe die hoort 👌🏻

, 02-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld. Was heerlijk

, 02-06-2021

Kwaliteit:

Rating

behalve dat we een pizza-Prosciutto besteld hadden en een pizza-Margarita kregen ... was alles in orde.

, 01-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Pizza's waren lekker en gesneden zoals gevraagd. Super fijn en we mochten in het restaurant buiten eten.

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Hamburger was lekker maar voor mij teveel vlees. Maar de smaak was super. Alleen als je geen grote eter bent is het echt veel.

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was niet op tijd klaar waardoor sommige producten koud waren.

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten erg goed. Flesjes wijn erg handig voor mee te nemen naar de kamer. Goeie wijn ook. Miste alleen n paar glaasjes en servetjes maar ik lette ook niet op en vroeg er niet naar.

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima geleverd! Mooi op tijd en nog heerlijk warm.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

De 1e dag stonden we voor onze deur en werkte de kaart niet dus weer naar beneden en boven om een nieuwe kaart te halen, gevolg : lauw eten. De tweede dag ontbrak het bestek.... Ook zit er bij de sushi geen bakje waar je de sojasaus in kunt doen, dus ik heb maar de wegwerpbeker gebruikt. Misschien hier zo’n wegwerpeierdopje voor bij doen? Eten was voor de rest wel lekker! Ook hebben we het balkontafeltje binnen gezet om aan te eten op tafelhoogte.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was van goede kwaliteit. Alleen jammer dat bij kindermenu de verrassing er iet bij zat. En geen lepel voor het toetje.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was perfect, ik vond zelf alleen vervelend het afhalen van eten ,wachten en dan nog ermee lopen naar je kamer

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Er was ons van te voren niet gezegd dat we in de opmerkingen dienden aan te geven dat we de maaltijd gesplitst wilden ontvangen dus we kregen alles in één keer. Kan gebeuren niet erg wat wel 'erg' was is dat het eten lauw was en de rundersukade lauw en kurkdroog was. Deze hebben we dan ook niet opgegeten. Verder prima naar ons zin gehad en niets anders dan lof voor het vriendelijke en behulpzame personeel, Van der Valk krijgt 5 sterren de rundersukade 1 ;-).

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was Prima en zag er zeer verzorgd uit al mocht het wel wat warmer zijn. Natuurlijk snap ik dat dat met afhaal een onmogelijk gebeuren is, maar misschien zou een magnetron op iedere gang een oplossing wezen. Ga zo door 👍

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Super en watm gegeten. Mooi en met zorg verpakt. Klasse.

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, het was goed en lekker klaar gemaakt. We vonden het wel jammer dat je op de kamer moet eten om dat het terras vol was, je kunt niet zo goed eten aan het kleine tafeltje. Het is een beetje ongezellig, mijn man aan het bureau en ik op het bed. Maar we begrijpen wel dat het niet anders kan nu,

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Was perfect geregeld.goed van smaak en er was overal genoeg van.

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi Prijzig dat wel

, 18-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Perfect !

, 18-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Eten was goed verpakt.

, 18-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker en goed verzorgd

, 18-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig service. Vooral de mogelijkheid om het hoofdgerecht later dan het voorgerecht te bestellen en op de kamer te ontvangen. Kwaliteit van het eten was voortreffelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Salade was lekker gambas hadden een goede bite. Spek goed uitgebakken en krokant. Sla mooi grof en vers De dressing het weinig smaak maar de spek maakte dat goed. De Sushi was heerlijk!! En zag er bovendien ook mooi uit. De viskuit lekker knapperig.

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden de zalm en de spareribs en het was heerlijk! Misschien deze week nog wel een (paar) keer 😉

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en verfijnd van smaak. Niet goedkoop maar waar voor je geld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Ondanks de corona maatregelen, hebben we heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer uitmuntend!

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk !

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk Zeer goede oplossing eten op kamer Maar minpuntje geen goede tafel om aan te eten op de kamer

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker, maar totaal niet warm. De Rundersukade was erg weinig voor iets wat het duurste op het menu is.

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Keurig verzorgd, met een flinke dosis vriendelijkheid!!

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

alles prima kwaliteit , wel erg jammer van kwartier wachten na afgesproken tijd

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en goed warm

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Voldoende en smaakvol eten!

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het voorgerecht carpaccio was veel kleiner als normaal in restaurant. Het hoofdgerecht was niet lekker warm meer. Jammer, zijn veel beter van jullie gewend, mede daarom kiezen we voor jullie hotel keten.

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was zeer lekker...

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Volstrekt Corona proof. Goede kwaliteit. Bittergarnituur alleen ietsje te hard gebakken.

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Wachttijd erg lang. Eten was niet warm. Waarom eten voor hotelgasten niet op een warm bord zodat eten langer warm blijft. Nu krijg je er een koud bord bij. Helemaal geen jus bij een stoofgerecht. Portiegrootte summier.

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Service goed,eten goed . Zou alleen graag het voorgerecht en hoofdgerecht met een tussen pause gehaald hebben ivm warmte van de gerechten.

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker, maar snel afgekoeld op het meegeleverde koude bord. Tip, warme borden meegeven?

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik had al 19:00 uur geplaatst, dat het 19:45 opgehaald kon worden, helaas heb ik bij de lobby nog lang moeten wachten, toen het er aan kwam, duurde het nog eens bijna 10 min. Voor ik het kon aannemen. De wisselwerking onderling was niet heel goed op elkaar ingespeeld. Misschien een take away aankondiging sturen dat het klaar staat en niet dat er nog uit gezocht moet worden, welke waar hoort. Verder hebben we lekker gegeten zoals vd Valk dat alleen kan!

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het kindermenu, de voorgerechten en de schnitzel waren prima. De spareribs waren helaas echt niet eetbaar. Het was een groot dik stuk sparerib en helaas enorm taai. Mijn man heeft het niet opgegeten en we hebben mijn schnitzel maar gedeeld. Zouden eerst nog even naar beneden lopen om het door te geven, maar na een lange werkdag hadden we daar geen puf voor en hebben we het maar zo gelaten. Maar voor jullie wel goed om te weten, zodat het wellicht in de toekomst kan worden voorkomen.

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Carpaccio was erg klein de portie. Zat in een rond klein bakje en was letterlijk in 5 happen op. Friet aan de lauwe kant. Jammer, deze kwaliteit en porties zijn niet wat ik gewend ben van van der Valk. Vanavond ga ik geen gebruik maken van de service op de kamer.

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Top

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten maar helaas geen kleine verassing bij het kinder menu ( wat belooft wordt) Verder prima

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Doordat jullie in jullie menukaart niet duidelijk een onderscheid maken in voor- en hoofdgerechten hebben wij gisteren te veel besteld. Bovendien was voor ons niet duidelijk dat bij de zalm en de dorade ook standaard friet zit. Deze hadden wij dus ook nog eens extra besteld. Het was overigens wel lekker maar door duidelijker te zijn in de menukaart kun je wat “waste” voorkomen.

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Holy crap wat was dat lekker. Maak me altijd zorgen om portie grootte maar dat was in dit geval nergens voor nodig. Heerlijke groenten, verse friet was erg goed, maar die ribs... Holy alles wat heilig is wat lekker. Erg royale portie. 5 Sterren

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Top geregeld.......!

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was vandaag goed, beter als gisteren. Groenten gisteren bij de schnitsel was slecht.

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor het eten een 7. Was redelijk, maar de groenten bij de schnitzel was ronduit slecht. Doe er dan een salade erbij. Voorgerecht en nagerecht waren goed

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza, alleen niet warm meer zodra we op de kamer kwamen.

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit, hoeveelheid en temperatuur goed. Half uurtje tussen voor en hoofdgerecht ophalen: top! Alleen maar positief.

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

We hadden Spareribs menu, Kara Age en Caesar salade met garnalen besteld. De gerechten waren heerlijk! Het eten werd keurig en aantrekkelijk verpakt (de doos met spareribs zag er zo goed uit met de patatjes in een puntzak en compleet met diverse lekkere sausjes. Het zijn royale porties, waar ik blij mee was ivm hongerige puberzoon :) Complimenten voor de koks! Prijzen zijn heel redelijk, zeker gezien de kwaliteit en hoeveelheid. Ga zo door, Team Van der Valk! We gaan zeker reclame maken voor jullie!

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het had iets warmer kunnen zijn. En er zat een verkeerd produkt bij. Is wel opgelost, maar ik moest hiervoor weer naar beneden en alles was al lauw i.p.v. lekker warm

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

leuk verblijf, lekker eten, fijn bed

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg matige pizza's en veel te laat klaar.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Helemaal top, ondanks de corona maatregelen zoals altijd alles goed geregeld. Meer dan dik tevreden over van der valk

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer goede maaltijd, smakelijk en netjes aangeboden. Wel veel friet dit mag best iets minder.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima eten!

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was prima verzorgd en smaakte ook goed.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Was wederom weer super lekker

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd, heerlijk gegeten. Goed opgelost ivm de coronamaatregelen.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas was er van mijn maaltijd niets warm behalve de patat heel jammer

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik had spare ribs besteld. En die waren wel lekker iets meer kruiden der op en het was helemaal perfect

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima diner ,jammer dat de Kara age niet gaar genoeg was en dus klein beetje van gegeten.

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

4 sterren voor de schnitzel van mijn vrouw, 0 voor mijn rundersukade, dus 2 sterren als gemiddelde. De rundersukade was hartstikke droog en kwam volgens mij regelrecht uit de magnetron. Vind het eigenlijk respectloos dat dit zo aan een klant geserveerd wordt, doe er dan een lading jus bij om het een beetje weg te kunnen krijgen. Ik snap best dat je aan kwaliteit moet inleveren maar niet zoveel, ik had hier achteraf niets voor betaald.

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Prijs-kwaliteitverhouding was top en keurig verzorgd! Heerlijk gegeten. Onze complimenten!

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten! Eten was goed heet en lekker. Ruime keuze

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg slecht. De pizza waren zo droog en weinig vulling erop. Ze waren zo droog en koud als karton. De carpaccio was heel weinig. Het was bij lange na niet de valk waardig.

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Smaak was prima, maar de pizza was lauw en er zaten geen pijnboompitten op de pizza, wat in de omschrijving wel vermeld stond.

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

De pizza die wii bestelden was 2x koud en droog. Het is eigenlijk wel de slechtste pizza die ik tot nu toe heb gegeten. Ik begrijp dat dit to go - concept voor jullie ook ingewikkeld is, maar dit is niet Van der Vall waardig. Ik waardeer jullie steeds om de grote kamers en goede maaltijden, maar van die laatste ontvingen wik vandaag het tegendeel. Gr. M.Doveren

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima en enorm klantvriendelijk!

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Was goed verzorgd lekker alleen koelde wel wat snel af

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het ontbijt van vanmorgen was zo als gewoonlijk weer goed.

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was top prijs kwaliteit verhouding is het goed . Had een broodjes tempura garnaal , en losse garnalen … het eten was erg lekker en zeker betaalbaar

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles naar wens

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima service, ruim voldoende en goed op smaak!

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Aanrader! Was goed verzorgd en lekker. We hadden er alleen te veel friet bij. Hadden een extra portie friet erbij besteld omdat het voor ons niet duidelijk was dat er standaard friet bij geserveerd werd ... Maar er gaat niets boven in het restaurant eten,: hopelijk kan dat binnenkort weer!

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Zowel de bestelde spareribs als de hamburger waren top! Zeer goed van smaak en meer dan genoeg. Bijgerechten ook zeer smaakvol. De uiringen en groentes top van smaak.

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Snel, lekker, goed verzorgd. We hadden zelfs te veel! En wij zijn toch echt grote eters. Super!

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Porties voldoende groot en erg lekker. Het enige is dat ik vind, ondanks dat ik al stond te wachten maar nog even naar de 1e verdieping moest lopen, dat het voor mij niet echt warm voldoende was. En zeg even tegen gasten dat er gaatjes onderin de verpakking zitten

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Na het voorgerecht zelf opgehaald te hebben was de bezorging van het hoofdmenu op de kamer prima!! Voorgerechten waren goed (drie sterren). Zalmfilet: witlof en sugar snaps was erg weinig (twee sterren). Wel mooi opgemaakt. Spareribs: goed. groentestoof was erg zoet en te veel saus. Tiramisu was goed (drie sterren). Cheesecake: caramel was niet of nauwelijks aanwezig; beetje smakeloos. Wel leuk opgemaakt (twee sterren)

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Smakeloos. Hoewel het verschillende pizza's waren, leken ze op elkaar. M.n. de Pollo: kip was eigenlijk niet aanwezig, net als de groente. De kaas-pizza was geel, maar de kaassmaak ontbrak. Ik zou deze maar schrappen van de menu-lijst; ze zijn geen aanraders!! Eén ster als beoordeling is al veel te veel.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Niet geweldige pizza's en miste een deel van de bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

We hadden een pizza en een schnitzel besteld. Op de pizza zat heel erg weinig toping. Schnitzel was erg hard. Voor en na gerecht waren goed. De groenten bij de gerechten zijn veelal hetzelfde (groentemelange in een soort tomatensaus). Wanneer je meerdere dagen komt eten komt dit ook vaker terug. Tip: klinkt laten kiezen tussen 2 groenten bijvoorbeeld sla etc.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was minder hamburger rauw. Hebben dit gemeld en kregen een nieuwe maar hierdoor was de trek wel weg. Waardoor we eigenlijk meer dan de helft hebben laten staan. Gezien jullie vroegen om de kwaliteit geven wij een kleine 2 sterren mocht het gaan om de service dan zouden jullie hiervoor 4 sterren krijgen want als extra service werden de nieuwe hamburgers naar onze kamer gebracht.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit van het eten. Lekker en gevarieerd. Op de afgesproken tijd stond het eten klaar. Receptie heeft vragen prima kunnen beantwoorden.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was warm, sushi was heerlijk, miste alleen een bakje om de saus in te maken. Het eten was lekker.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg goed en lekker!

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Snitsels waren taai leek wel of ze te lang op een warmhoudplaatje plaat hebben gelegen

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het diner ,het deksel van ede soep zat zo vast dat ik deze moest open knippen, De hoofdmaaltijd, het Rund vlees was droog, De groeten waren te rauw, Niet voor herhaling!!

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat heerlijk gegeten en een fijn personeel! Echt genoten!

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Ontbijt en diner afhasl top geregeld.

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Allereerst echt jammer dat je met je dienblad moet slepen. Waarom niet brengen, weghalen kan wel.... bij kindermenu geen bestek. Appelmoes echt lastig te eten. En waarom geen mogelijkheid voor verpakt ijs als toetje voor kinderen. Corona proof, niet lastig te organiseren. Verder eten prima

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was bijna koud

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima gegeten.... top sushi en heerlijke carpaccio! De spare ribs heel goed en lekker

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles prima en mooi op tijd binnen.

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk, lekker vers en warm!

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker!

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De hamburger die wij besteld hadden was herg pittig. Dit stond er niet bij op de kaart. Opzich ben ik wel een pittige eter, maar ook ik vond dit iets te scherp. De steak was lekker, maar wel erg weinig de 2 kleine stukjes. Wij hadden er iets meer van verwacht aangezien onze ervaring bij Van der Valk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima was uitmuntend allemaal

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij waren heel erg teleurgesteld. Take away kan ik anders geserveerd worden. Mijn man had fish and chips en was een zeer matige portie vis voor die prijs. De salade van mij was te zout. Het had allemaal wel een stuk beter gekund.

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Spareribs zeer droog en de snitzel vet jammer

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De warme maaltijd is teveel afgekoeld voordat hij op de kamer is

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was uitstekend

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was allemaal heerlijk

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk en goed verzorgd

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De hamburger was er slecht. Het leek of er een heel veel sambal in zat. Te heet voor woorden. De schnitsel was prima.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker gegeten 😃 het enige was dat het een heel gesjouw is door het hotel met al dat eten voor 2 pers op een dienblad 😬 ben blij dat het heelhuids op de kamer is aangekomen

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor dat je het voorgerecht op hebt, is het hoofdgerecht afgekoeld, beetje jammer

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het vlees en de vis waren lekker en redelijk warm maar de patat was echt niet warm meer. Dat vonden wij jammer. Toch wel 40euro voor betaald en daar was het bekende van de Valk eten niet naar. Komen regelmatig bij van de Valk en dineren dan in het restaurant. Daarom nu ook gekozen voor afhalen. Volgende keer wel twijfel als afhalen dan nog van toepassing is.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De schnitzel was heerlijk mals en goed, De spareribs daarin tegen waren erg droog.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De soep was heerlijk De hamburger was erg gepeperd waardoor je het vlees niet meer proefde. Jammer want het was een burger van goed vlees. De friet was lauw tot koud. Het nagerecht cheesecake was heerlijk. De ontbijtbox was goed en zeer volledig en daarom geef ik 3 sterren. Voor het diner geef ik slechts 2 sterren omdat dat hoofdgerecht erg tegenviel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Verblijf was prima. Miste wel een. Behangetje op de kamer

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was keurig op tijd en verzorgt, zeker aan raden waard.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Mijn vrouw haar bestelling was de zalm goed puree en groenten waren lauw, net niet koud. Soep en breekbrood waren goed. Mijn schnitzel was RAUW groenten compôt was goed. Na melding hiervan opgelost met een nieuw menu dit was goed.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Snitzel- menu was goed Hamburger was koud en nog wat rauw vanbinnen, uienringen waren lauw. Dit was jammer want de smaak van alles was wel goed

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Ondanks de moeilijke omstandigheden vonden wij het goed en hebben we er toch van kunnen genieten het personeel deed er alles aan om de gast op zijn gemak te stellen complimenten.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles goed geregeld. Alleen de afgesloten fietsenstalling stond elke avond vol zodat we onze elektrische fietsen buiten moesten laten staan. Jammer want daarom hadden we dit hotel special geboekt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima voor elkaar Eten was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Keurige kamers Goed ontbijt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super goed bezig 👍👍

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het brood was lekker. De boter was nog hard en zouden wij eerder uit de koelkast halen. Het was bijna niet te smeren. De carpaccio was lekker, maar wij vonden het zonde dat de plakjes over elkaar heen waren gelegd, daardoor was het vrij dik. Wij zouden eerder een kleinere portie serveren met een lagere prijs, dan deze portie. Prijs- kwaliteit vonden wij niet in evenwicht hierbij. Toch geven we jullie 4 sterren, omdat wij wel lekker hebben gegeten.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit was erg goed. Zeer smakelijk en mooi opgemaakt! Mischien was het handig op duidelijk te vermelden dat frites bij een gerecht zitten. Hierdoor hoefde ik Geen frites los erbij te bestellen. Dit nu gedaan en kunnen weggooien. Maar het was erg lekker!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was prima spareribs kan beter

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was uitzonderlijk goed ingespeeld om de vervelende kanten van de Carona virus op te lossen. E.e.a was perfect geregeld, behoudens de organisatie achter de uitgifte balie van de spijzen. Daar was de zaak in afwijking van overige voorzieningen slecht geregeld. Door deze slechte organisatie had je voordat je op de kamer was met je diner, lauw eten waar tevens weinig smaak aan zat.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was allemaal prima verzorgd en lekker!!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was op zich prima, maar er had meer groenten, zoals de witlof bij gemogen. Wat jammer is, is dat er op de bestelsite niet bij staat dat er friet bij zit, dat hadden we apart bijbesteld, maar was dus achteraf niet nodig geweest, nu was het weggegooid (geld).

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

het was allemaal perfect.er ontbrak ons niet.petje af .

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Hadden diner besteld. Goede kwaliteit! Was alleen iets later klaar dan de aangegeven tijd. Eten was warm en smaakvol.

, 24-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het kleine lunch broodje werd zeer voorkomend geserveerd. We aten het buiten op wel voorzien van bord en bestek. Keurig.

, 23-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De pizza was koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was geweldig

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Diner, eten was erg zout, alweer, we hadden nog 1 bon voor gratis bubbles bij 3 gangen diner; we hadden 2x3 gangen besteld, de bubbles was alleen voor bij het diner??? Laat de receptie meteen doorgeven bij inchecken wat je allemaal niet kan krijgen bij het hotel, dat voorkomt teleurstellingen. Telkens ook lang wachten, vooral bij ontbijt; vandaag 20 minuten, 1 koffiemachine? en iedereen tegelijkertijd? Ergens klopt dat niet met elkaar.

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was erg vet en zout, waardoor de echte smaak wegviel. Bij het bestellen stond nergens dat het diner incl friet zou zijn; wij bestelden dat er dus extra bij, waardoor er dus 2xfriet weggegooid kon worden, helaas. De volgende avond aangegeven bij de counter take a way; het staat op de website, echt niet!! €5,-- teveel betaald dus.

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Kamer ziet er fantastisch uit en goed verzorgd, heel goed ingespeeld op de Corona voorzieningen. Alleen het eten is wel goed verzorgd maar weinig smaakvol. Wij denken er aan om maar wat bij de Chinees te bestellen.

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch! Netjes verzorgd en super lekker!

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten pas prima, erg lekker, goed warm en op tijd! En dat allemaal in corona rijt!

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Geen commentaar Zag er zeer verzorgd uit

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

We hadden een schnitzel en een broodje hamburger. De hamburger was erg lekker, het broodje wat droog. Genoeg frietjes. De schnitzel was op sommige plekken niet gaar en ivm zwangerschap dus ook niet echt aan te bevelen om te eten. Daarnaast was de maaltijd niet warm, zoals je normaal gewend bent. Wel fijn dat er een diner setting in de kamer is gecreeerd!

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

We hadden een burger en ribs besteld. De burger was med-well besteld maar deze kwam med-rare. Hier over gebeld en er werd een nieuwe gemaakt en nu well done. Deze 15 min later opgehaald. De nieuwe burger was erg donker en hart van buiten, maar toch rouw van binnen. Het brood was ook doorweekt van het vet erg vies niet gegeten!

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed en lekker, een aanrader

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Ziet er goed uit, Bij de spare-ribs zou extra servet handig zijn

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Mijn man en ik waren helemaal enthousiast toen we de fraai gedekte tafel in de kamer zagen! Ook de verzorging van het diner en het ontbijt verdient een prima waardering!

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima kamer! Bij het inchecken konden we nog kiezen in een kamer met of zonder bubbelbad.

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijk!!!

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima ontbijt maar we erg hoge prijs

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Snelle service. Lekker borrelhapje

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van het diner was prima! De bestelling verliep niet helemaal soepel. Men geeft zelf een afhaaltijdstip aan, maar zonder extra opmerking kregen wij voor- en nagerecht tegelijk! Terwijl de eerste info sprak over een half uur tussentijd! Nu moest het hoofdgerecht ruim een half uur onder de warmtelamp, hetgeen de temperatuur van het hoofdgerecht niet echt ten goede kwam. Een beetje jammer dus!

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Enerzijds was het eten op de kamer zonder 'eettafel' niet echt optimaal te noemen. Daarnaast waren de hamburgers bijna niet te eten. Op een of andere manier was er een specialiteit die de keuken noemt 'peper' toch echt te veel van het goede.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was aan de koude kant.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Perfect .. Lekker...

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk bestellen. Eten was heerlijk! We hadden schnitzel (groente was minder, maar dat is persoonlijk), sushi en als dessert tiramisu en cheesecake. Zeker een aanrader!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Diner en ontbijt waren echt top! Alles lekker vers en voldoende. En belangrijk ook warm! Heerlijk!!

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk, en de service was goed en vriendelijk.

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed,snel en vriendelijk

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De bestelde hamburger was van binnen nog koud en rauw

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed 👍

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Caesar salade besteld echter zonder bacon en ansjovis zoals op het menu staat. Er was 1 bord en 1x bestek bij ipv 2. Jammer.

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden 2 pizza's besteld. De smaak was heerlijk. Jammer dat ze erg snel afkoelen. Misschien kunnen de borden van te voren warm gemaakt worden. Gr.

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles naar wens. Hebben genoten van onze maaltijd op de kamer.

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Een heerlijk diner afgehaald in het hotel en op de kamer genuttigd. Lekkere ingrediënten en goed op temperatuur. Goed klaargemaakt en netjes verzorgd.

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super !!!!

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima weekendje gehad. Van der valk doet er alles aan om hun klanten het naar de zin te maken.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk te bestellen en hele goede service als je komt om het af te halen staat het netjes klaar en zeker ook erg lekker We hebben ervan genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super mooi verblijf met prachtige kamer en heerlijk eten. Alleen hadden wij carpacio vooraf wat nog bevroren was. Helaas door carona en het koud worden van de rest van ons eten. Besloten om het de volgende dag te melden waarop we bonbons meekregen.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bepaalde gerechten waren lauw. Ik heb lekker gegeten, mijn partner vond het minder. Hopelijk kan er gauw gewoon weer de restaurants worden gegeten.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was goed maar erg jammer dat alles in 1x kwam waardoor het hoofdgerecht koud was. Wij hadden gelezen eerst het voorgerecht en na een half uur het hoofdgerecht ophalen maar dat was niet zo. Dan hadden we ook wat rustiger kunnen eten wat nu niet was

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het kostte erg veel moeite om een bestelling te plaatsen. Hetgeen op andere vd Valk vestigingen (Almelo) moeiteloos gaat, is in Sassenheim schijnbaar onmogelijk. De telefonisst dacht in eerste instantie absoluut niet mee. Pas na dat wij gevraagd hadden naar zijn manager vond hij een beperkte oplossing om mijn zus een extraatje te bezorgen. Wat een slechte ervaring. Onbegrijpelijk in deze coronatijd, waarin ik dacht dat de hotels omzet konden gebruiken. Dit neigt naar arrogantie.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten:)

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik mis de charme van het restaurant maar verder alles top geregeld!! Petje af voor het personeel in deze bijzondere tijden😊

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was echt heerlijk. Was goed op temperatuur en zag er zeer netjes uit . Kortom top ... Een echte aanrader .

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn vooraf uitgebreid en goed geinformeerd over de gang van zaken ivm COVID. Het diner prima op smaak en nog lekker warm op de kamer. Leuke presentatie van het eten op een mooi gedekte tafel op onze kamer.

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Coronatijd! Eten op je kamer, zet voor deze periode op de kamers welke verhuurd zijn een normale eettafel op de kamer. Er zijn er voldoende over vanuit het restaurant. Eten is niet echt warm, eerder lauwwarm en weinig entourage op je bord (doos). De hotel bezoekers welke momenteel nog komen mogen dat betreft wel iets meer aandacht krijgen, ik krijg nu een gevoel van een cafetaria hap. Ik begrijp best dat dit voor jullie ook een moeilijke tijd is, neem in acht voor verplichte hotel bezoekers is het zeker geen pretje pretje alleen op een kamer te zitten met een bord op schoot. Geef mij geen goed gevoel als ik volgende week weer zou moeten overnachten in van der Valk Sassenheim. Kan veel beter......

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijke receptie, diner online is goed geregeld, goed van kwaliteit en vriendelijke en behulpzame bediening.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten smaakte wel goed, maar het vlees en de patat waren helaas lauw. We snappen dat er een beperkte menukeus is, maar misten wel een aantal voorgerechten. Met vriendelijke groet Dirk Jan en Ria Kap (0651328124 dagelijks na 16.00 uur)

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was prima. Hotel kamer was schoon en zag er verzorgd en modern uit. Ontbijt was goed en diner was ook prima.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit is goed. Weinig variatie gezien het feit dat wij 4 overnachtingen geboekt hebben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Top! Heerlijk en zeer goed verzorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Een hele dikke voldoende voor dit hotel.. Alles top voor elkaar! Wij komen zeker terug🥰

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld in deze corona tijd

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super ontbijt👍🏻 Van alles wat, er zit voor iedereen wel iets tussen wat hij/zij lust!!

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd, spareribs met frietjes en 3 sauzen. Prijs kwaliteit heel goed. Tip: klein kuipje koolsla erbij

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk. Voorgerechten waren groot genoeg, spare-ribs nog heerlijk was. Leuk dat jullie met de kleine rondje bordjes in de kartonnen bakjes werken. Kun je het gerecht mooi op je bord zetten en lekker eten👍

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Afhandeling omtrent bestelling heel netjes. Echter spareribs en shortribs erg vet.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwam boven erachter dat ik 1x een kindermenu miste,ivm koud worden andere gerechten geen zin meer om opnieuw naar beneden te gaan,zelf beter opletten,kwaliteit is prima

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit is prima,doch voorgerecht ophalen en na 30 min.wwer naar beneden voor hoofdgerecht ophalen.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke bol goed belegd met zalm

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Van mij mag de spar ribs iets gekruide zijn. Verder is alles super lkkr.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Van kleins af aan kom ik bijna wekelijks bij van der valk en ben fan. Dit hotel is ook weer heerlijk maar.....het eten was niks aan. De salade zat geen reuk of smaak aan. Er mist een goede dressing. De schnitzel was goed, maar weinig frietjes en groente.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Ondanks de Corona hebben we ipv in het restaurant, een heerlijk diner op onze kamer kunnen nuttigen. Was super lekker en goed georganiseerd👍🏻 De mooi gedekte tafel op de kamer werd door ons als zeer fijn ervaren

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De pizza van mijn vrouw was wat vet. Verder lekker gegeten.

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk! Service was goed! Erg tevreden!

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel fijn hotel. Echt een aanrader! Heerlijk gedineerd. Zien nu al uit naar het ontbijt. Keurig verzorgd ondanks alle toestanden rondom het Coronavirus. Onze complimenten. We genieten!!

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Groente was te koud. Rest ok.

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Smakelijk en lekker warm

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

1zacht wit broodje en 1 zacht bruin broodje. Een croissantje deze was wel lekker. Mijn man neemt altijd jam op zijn brood s'morgens. Nog gevraagd of dit erbij zat. Geantwoord dat er zeker jam in zou zitten. In beide pakketten zat geen jam. Wel verse sap. Ik vond het ontbijt fantasieloos en helaas kan het niet tippen aan het ontbijt wat gewoonlijk geserveerd werd. Misschien dat dit onze verwachtingen beïnvloed.

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was lekker,genoeg maar kon wat warmer.

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

snitzel met patat en mouse prima eten de mouse vond ik wel duur 4,50 hij was lekker maar voor de hoeveelheid. was 3,50 beter geweest.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Salades waren lekker, maar ik had verwacht dat er een broodje of wat stokbrood bij geserveerd zou worden. Dat is wel gebruikelijk volgens mij.

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk met z’n tweetjes op de kamer gegeten. Een lekker stukje zalm en een geitenkaassalade. Niet wachten op je eten, maar staat gereed op het tijdstip van afhalen. 👍

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit en op het gewenste tijdstip geleverd

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De kamer was leuk ingericht en het bed was heerlijk. De onder gordijnen waren zeer gewaardeerd, evenals de grote tv en de radio. De kamer was goed schoon en er waren voldoende handdoeken. Maar er zijn helaas nog wel wat punten om te verbeteren; Geen deur in de badkamer dus vanuit het bed kan je de wc zien. Niet erg comfortabel. Gratis gebruik van de minibar maar geen opener, gelukkig zelf een meegebracht. Enorm fijn om een balkon te hebben, alleen geen privacy. De stoelen aan de eetkamertafel zaten zeer oncomfortabel en daardoor vrijwel onbruikbaar. Digitale verbinding maken met de tv om te streamen werkte niet goed en er was zelfs de mogelijkheid om de tv te bedienen van de andere suite. Niet erg goed beveiligd. Een of meerdere donkere handdoekjes worden erg gewaardeerd door mensen die make-up dragen. Gelukkig had ik er zelf aan gedacht. Prachtige badkamer maar weinig aankleding voor een suite. Eventueel wat badolie/badzout zou erg fijn zijn. En iets wat hopel

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Positief! Genoeg keuze ondanks de Corona maatregelen. De Risotto en de Ribs waren smaakvol. De frieten waren alleen niet heel warm meer en wat slap.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zalmfilet smaakte niet vers maar voor de rest was de maaltijd o.k. Jammer van het ontbreken van een roomservice.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was op zich wel goed maar jammer dat de bestelling niet naar de kamer kon worden gebracht. Ik vind dit een gebrek aan service voor een 4 sterren hotel

Reactie van Van der Valk:Beste Bob, Bedankt voor het schrijven van een recensie. Wij zijn het helemaal met u eens en vinden het ook jammer dat de huidige maatregelen ons verplichten geen roomservice te leveren. Wij hopen, wanneer alles weer mogelijk is, u te kunnen verwelkomen in ons restaurant. Met vriendelijke groet, Team Nest

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben avond eten besteld voor op onze kamer. Deze werd keurig geleverd in een luxe box. Het was heerlijk en waar ik een beetje bang was dat het niet warm zou zijn, moet ik toe geven dat het heel heet was gelukkig. We hebben heerlijk gegeten. Het ontbijt was ook goed maar het mist toch echt de luxe van het ontbijt zoals gebakken ei met spek en vers fruit salade en de luxe van een uitgebreide keuze. De prijs is niet in verhouding met wat je krijgt voor het ontbijt. Voor hetzelfde geld kon je eerder kiezen uit een luxe assortiment.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Geen vijf sterren omdat het met afhalen niet zo handig geregeld wordt. Ten eerste veel mensen die om 7 uur afhaalde, denk dat het makkelijker is daar een maximaal aan te geven is. Er stonden diversen dozen klaar om op te halen maar personeel ging eerst nieuwe mensen vragen wat ze besteld hadden waardoor de diversen dozen bijna 10 minuten bleven staan en dus afkoelen waar onder ook onze doos. Misschien is het handiger eerst de dozen die worden gebracht direct uit serveren.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was niet echt warm, spare ribs waren wel mals maar helemaal niet gekruid en helaas geen groente of een klein salade erbij. Bij de snitzel zat er maar heeeel weinig groente 5 groente stukjes meer niet, voor een heel klein kind, patat was goed. Sauzen veel te veel, zou gehalveerd kunnen worden en misschien daarvoor meer groente/salade. Qua prijs is het voor de steun ing van het restaurant oke. Zelf zou ik de spareribs meer kruiden of lekker kruiden met ketjap/honing dan word er ook meer besteld op dit menu en met groente zou je de prijs naar een rond bedrag kunnen prijzen.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas waren wij niet erg tevreden over het eten. De sashimi en de gefrituurde kippendijen waren prima. Alleen de short rib en spareribs waren echt vreselijk. Het was helemaal door gebakken waardoor het hartstikke droog was. Het eten was ook niet erg heet, het was al bijna koud toen we er aan begonnen. Erg jammer want we hadden er erg naar uitgekeken. Normaal gesproken ben ik altijd erg te spreken over het eten bij vdv maar dit keer viel het me erg tegen helaas.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd en het was heerlijk!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede service en aardig wat keus aan producten.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben genoten van twee heerlijke pizza's. Door een fout hadden we ze veel te vroeg besteld. Dat er twee nieuwe verse pizza's werden gemaakt vonden we echt grote service. Dank!

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles prima geregeld in deze bizarre tijd....toch beetje vakantiegevoel... bedankt.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg goed heerlijk gegeten

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Toetje was lekker, maar weinig voor het geld

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was wat lauw en de Patat niet goed doorgebakken. Spare rib wat taai.

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Salade en risotto waren heerlijk. Dessert was erg bitter en ook niet goed qua prijs/kwaliteit-verhouding. Het was ook geen cheesecake, eerder een pudding/mousse.

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super locatie

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Avondeten besteld. Schnitzel en short rib. Prima kwaliteit. Portie patat niet overdadig. Groenten beperkt. Sausjes heerlijk. Goede prijs-kwaliteit.

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Ontbijt besteld. Tot onze verrassing bij afhalen aangevuld met warme producten:poffertjes worstjes en ei. Fijn dat bestek en borgen mee werden gegeven.

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Opnieuw goed gegeten. Onder COVID omstandigheden dikke pluim voor alle medewerkers. Ze doen er alles aan O m hun gasten een goed verblijf te geven.

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Te weinig groente

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het hoofdgerecht was echt slecht. Heel klein stukje vis op een grote bak met kleverige risotto. De spareribs waren kurkdroog. Het fruit op het toetje was smakeloos en zompig.

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima maar beetje weinig groente, voor de rest klopte het

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima gegeten. Goed verzorgd Complimenten voor creativiteit in deze periode

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Snitzel was droog en weinig smaak Een portie groenten extra besteld, gekregen. Ook friet extra besteld, alleen die voor 1 menu gekregen ipv 2 menu's. Spareribs, was een grote portie

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zalm was lekker Friet ook goed warm Groenten waren heerlijk, maar de hoeveelheid te weinig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles naar wens

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was super!!!!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten niet zoals verwacht van de valk. Bij de vis geen citroentje. Schnitzel te hard gebakken. Niet voor herhaling vatbaar

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Pizza Zalm en Pizza Tonno : De zalm was prima, de tonno erg karig met tonijn belegd ! Jammer 😩 Ontbijt Healthy was overigens prima verzorgd 😁

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij vonden het een uitermate plezierig verblijf en waarderen jullie zorgvuldige aanpak in deze corona tijd zeer. Chapeau!

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super. Heerlijk en ruim voldoende !

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Perfect was lekker , goed warm en meer als voldoende!

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De zalm smaakte prima, raad ik iedereen aan. Gister de spareribs gehad. Ruim voldoende maar helaas vlak van smaak.

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super we zijn tevreden lekkere wijn en goed gegeten

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd , goed warm en lekker

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima diner op de kamer. Snelle en adequate afhandeling.

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

In deze omstandigheden is het fijn om op de kamer toch te genieten van een diner en een ontbijt. Het diner en het ontbijt is netjes verzorgd en redelijk van kwaliteit (Take Away service). Graag vraag ik u aandacht voor de toevoeging van zout. Bij de zalm(filet) was teveel korrels zout toegevoegd.

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Een lepeltje bij het toetje zou wel fijn zijn.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushirollen waren verrukkelijk, behalve jammer dat er geen klein bordje of bakje erbij zat om de sojasaus te mengen met de wasabi. En er zat niet eens een servet bij, dat hoort er toch wel standaard bij?

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten was erg leuk en goed

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk. Vooral de service vanuit het hotel was verassend goed. We hadden pas laat besteld. Toch was het geen moeite om nog een tafel en 2 lekkere stoelen op de kamer te zetten zodat we toch het idee hadden even uit eten te zijn in deze coronatijden. Chapeau!

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eenvoudig bestellen uit een uitgebreid menu. Het eten was later klaar dan de gewenste tijd ( voor ons geen probleem, we hebben begrip voor de situatie ) maar er werd excuses aangeboden en het diner werd keurig bezorgd bij de kamer met 2 flesjes wijn voor het ongemak. Wij hebben grote bewondering hoe jullie alles geregeld hebben, het komt geordend en professioneel over. En niet te vergeten, het eten heeft heerlijk gesmaakt, ook dat zag er verzorgd uit. BEDANKT!!

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, zoals gewend van Restaurant Nest, maar dan bij jezelf thuis. Prima oplossing voor een heerlijke maaltijd met een goed stuk vlees/vis, verse seizoensgroenten, vlaamse frieten en sausjes. Ruim voldoende, prima verpakt en uitstekende service bij het afhaal loket. Ps. De zalm mag iets minder gezout worden op het vel.

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was zoals besteld. Ik zou het wel fijn hebben gevonden als er iets meer keuze zou zijn. maar het is wat het is :)

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het afhalen van het eten ging vlotjes en eten op zich was prima.

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk en warm. Prijs ook prima.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch geregeld. Grote porties. Betaalbaar. Goed eten.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super goede service

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd voldoende voor 2 personen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten voor een prima prijs, alles was goed geregeld

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben ontzettend lekker gegeten. De zalm was goed bereid, de risotto heel erg goed op smaak, goede porties ook. Patatjes hadden iets warmer gemogen, maar dat viel in het niet bij al het andere lekkers. Cheesecake een vrij kleine portie voor de prijs, maar wel ontzettend lekker. Chocomousse prima!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en perfect op tijd

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Veel, lekker en goed gegeten. Vriendelijk personeel

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Mooi gedekte tafel op de kamer gaf toch een beetje uit eten gevoel.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed van smaak en ook warm

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

goed verzorgd, het smaakte heerlijk

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en prachtig geserveerd op een gedekte tafel en dat nog wel voor een Takeaway. Zo komen we Corona wel door. Complimenten aan de keuken!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker en smakelijk. Eersteklas producten. Wel veel afval van plastic en karton omdat alles apart verpakt is.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!!

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was super! Super service! Take away alles goed geregeld Goed en mooi verpakt! 👍 p.s Ik had het ook niet anders verwacht Van der Valk Hotels... de fijnste Hotels!!

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer zoals altijd heel goed! Mooi en goed verpakt! Service goed! Zeer tevreden!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch!! Zo verzorgd en vers. Zelfs de borden waren warm. Heel erg goed geregeld.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk! Vooral de pizza en de yakitori spiesjes! Goede prijs kwaliteit verhouding.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, mooie portie en ondanks dat het in een doos zit netjes gepresenteerd.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles was top verzorgd! We zijn verwend, omdat we bij verschillende vd Valks hotels zijn geweest... Is nu even aanpassen!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat er op de kamer weinig plek is om te eten. Eten was lekker miss iets meer saus voor bij het vlees

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik vind alleen dat de dienbladen met eten wel eerder op de gang opgehaald mogen worden dan pas de volgende dag

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Top service. Eten was op tijd en super lekker gegeten.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, zeer goed verzorgd. Gegeven de beperkingen i.v.m. corona een prima alternatief om toch lekker te dineren.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ondanks de beperkingen toch een heerlijk ontbijt genuttigd op de kamer

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ondanks alle corona maatregeln een prima verblijf ,goed ontbijt en diner

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ondanks de corona maatregelen,toch een prima onbijt en diner.op kamer op eten iets minder gezellig maar toch goed.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Spareribs waren smakelijk, maar alleen een patatje erbij. Geen groente of salade. Dat was jammer.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zorg dat als je meerdere gerechten besteld deze ook gelijktijdig klaar zijn. Niet dat je 10 minuten moet wachten op een koud gerecht terwijl het warme gerecht al klaar is. Dit komt de warme maaltijd niet ten goede.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De champagne was lekker, maar de rozenblaadjes en vooral de 'bonbons' wat werkelijk harde oude snoepjes waren, waren een beetje teleurstellend. Verder een fijn verblijf gehad!

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Een grote portie spare ribs gegeten. Alles was goed warm en erg lekker! Top!

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker. Jammer dat eerst het toetje werd vergeten en dan ook nog het eten koud was.

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

doorgaans ben ik heel tevreden van VDValk en daarom blijf ik een trouwe gast. de huidige regeling met ontbijt vind ik echt een drama: * ontbijt kan pas om 7u besteld worden * voucher moet je 2 keer gebruiken (online) en nog eens bij afhaal * bestelling geeft 14,5 EURO aan en op rekening staat 18,5 EURO.. corona is voor iedereen een uitdaging, maar hier is niet voldoende over nagedacht.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk schone kamer en goede service. Fijn dat je makkelijk eten kunt bestellen ondanks alle maatregelen rondom de pandemie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi gegeten, heerlijk vers en genoeg variatie. Ideaal gerecht voor afhalen omdat dit niet warm gegeten hoeft te worden. Top

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We hadden twee verschillende boxen besteld voor het ontbijt. Over beide zeer tevreden, en meer dat voldoende. Fruit en koek kun je gedurende de dag nog opeten. Voor de yoghurt is het handig dat er een lepel bijzit en eventueel een schaaltje

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima gerechten, we kregen echter alles in 1x mee waardoor je je warme voorgerecht snel moet opeten zodat je hoofdgerecht niet koud is. Dessert kun je ondertussen wel zelf in de koelkast bewaren.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed, lekker eten. Alleen moest je wel effe wachten totdat je het eten kreeg en misschien handig om een tafel met stoelen op de kamer te plaatsen tijdens corona voor het eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijk! Goed warm. Uitmuntend gewoon!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zo goed verzorgd! Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima ontbijt. Alleen wel handig om lepeltje en bakje te krijgen waar in de yoghurt en muesli kan worden gemengd en worden opgegeten op de kamer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Over het ontbijt, ben ik tevreden. Alleen er was geen lepeltje voor het gekookte eitje, en het ei was steenkoud. Persoonlijk heb ik liever een warm ei

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De keuze vleeswaren in app zelf samenstellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben het top gehad daar. De kamer was tip top in orde. Zeker aan aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Tempura en schnitzel waren goed. Frites waren slap en 5 euro voor fruitsalade die voor 95 % uit appel bestaat te duur. Ontbijt was prima

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Half uur gewacht.... serveerster was ons vergeten. Schandalig!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was besteld voor 19:15 u, vervolgens werd het tijdstip 19:30 u. Om 19:30u netjes bij de receptie om het eten op te halen. Vervolgens heb ik 1 uur beneden moeten wachten op mijn eten van Ozzo ‘de rijst was op en moest opnieuw gekookt worden’. Personeel gaat niet oplossingsgericht te werk en communiceert slecht. Na een uur eindelijk het eten te hebben gekregen, was de chocolade mousse vergeten. Later na bellen bij de kamer gebracht. Sushi rollen waren erg klein en hierdoor veel te weinig. Na 8 u mag je niet meer bij bestellen. Als je een uur op je eten moet wachten, kan je dus sowieso niet meer bestellen. Geen goede ervaring.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het ontbijt was erg goed en uitgebreid, zeer goed begin van de dag.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk nachtje in het hotel gehad. Personeel was zeer vriendelijk, en ondanks de corona was het eten heerlijk en goed verzorgt. Top hotel.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Mij lukte het niet samen met receptioniste lukte het.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd en vers heerlijk gegeten

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten is zeer goed.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Een hoofdgerecht koud, ander hoofdgerecht wel warm. Rest prima!

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was super lekker alleen zou ik de wasabi apart meegeven, omdat dat de smaak heel erg overheerst en dat is best zonde.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker niets op aan te merken

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Beide ontbijtjes waren ruim voldoende. Helaas was de smoothie een appelsap. De eitjes niet vers, hoogstwaarschijnlijk van de vorige dag. Bolletjes ipv vers afgebakken broodjes. Daarnaast geen onbeperkte koffie of thee, helaas maar 1 kopje.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

25 minuten op ontbijt moeten wachten

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten. Waarde voor je geld. Veel eten ook

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was meer dan voldoende; Er was echter geen onderscheid te maken tussen de jus d’orange en de smoothie aangezien deze in een zelfde soort flesje zaten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super handig te bestellen,en snel klaar.heerlijk gegeten op de kamer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik mis op de kamer een waterkoker. Ik ben zelf geen koffiedrinker. Verder ben ik altijd tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We misten dingen bij het ontbijt, er stond dat er een smoothie bij zat maar vonden we niet terug. Geen lepels om de yoghurt mee te eten... Ik had 2 crackers in mijn zak, mijn vriend 1. Wraps waren droog en zaten veel te grote stukken gedroogde tomaat in. Personeel vind ik nonchalant en dachten niet goed mee. Het lukte ons niet om te bestellen de avond ervoor en om deze reden contact gezocht met de receptie. De medewerker zou voor ons bestellen, maar was niet gebeurd, moesten we alsnog zelf doen. Klinkt heel negatief, maar het is voor jullie goed om dit mee te nemen voor een volgende organisatie. Keuzemogelijkheden qua tijden een limiet aan geven zodat niet iedereen tegelijk komt. Personeel moet beter met elkaar communiceren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het ontbijt was echt uitmuntend! Super leuk om een keer niet zelf te kiezen maar verrast te worden!! Alles wat erin zat was héérlijk en wat overbleef hebben we meegenomen om er nog van te lunchen, hartelijk bedankt vd Valk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi was erg lekker, de zalm ook. Weinig groente en erg veel friet bij de zalm en naar mijn smaak iets te zout. Service verliep niet heel soepel, we hebben iets langer dan een half uur gewacht. Ik begreep dat het voor het eerst druk was, dus begrip hiervoor en netjes dat ons ondertussen bittergarnituur werd aangeboden.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker !

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten smaakte top. Wel wat lauw maar dat is logisch met zoveel bestellingen. Top georganiseerd.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Vreselijk. Is de 15 euro niet waard. Het is ook niet zoals op de foto afgebeeld. Vergeleken andere van der valk hotels zeer teleurstellend. Geen uitgebreid aanbod. Geen keuzes om te maken. Kort om. Niet veel positiefs. Erg karig en basic. Zou er nooit 15 euro per persoon voor betalen

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ontbijt was opzich goed... Maar!! Wel jammer dat het gekookte eitjes koud zijn en 1 kopje koffie vonden wij ook karig. Wellicht een kannetje koffie?? En een warm eitje lijkt mij ook niet zo heeeel lastig??? Wij snappen dat het nu wat anders is, maar de prijs voor n ontbijt vind ik dan wel weer behoorlijk... In het verleden bij vd valk iets te veel verwend!!!!!!!!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten, echt een fantastisch verblijf! je komt niks tekort.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het 3 gangen dinner was heerlijk, een mooi tafeltje gedekt op de kamer waar we konden genieten van ons dinner. Het was erg koud op de kamer maar na het melden hiervan kwam er direct een extra kacheltje. Top!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Had wat uitgebreider gemogen. Was nu erg standaard en niet zoals op het plaatje

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

ontbijt was prima verzorgd.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

we hebben schnitzel gegeten en op het eten zelf was niets aan te merken. het had wat appetijtelijker uit gezien als de schnitzel niet zo in de doos was gelegd maar bv op een papieren bordje. het voorgerecht, de zalm, was veel te veel. we hebben het niet opgegeten want het leek een volledige maaltijd.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Helemaal goed

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super mooi hotel, top service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Alleen jammer dat er geen rijst gerechten zijn.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker,goed warm ,en prima geregeld met afhalen van je bestelling .

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld! Erg lekker gegeten.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zalm was lekker maar weinig. Tip, halve portie erbij. Groeten was lekker maar weinig. Tip, 1 portie erbij. Friet was lekker maar véél te veel. Halve portie is prima als de rest aangevuld wordt. Saus voor de zalm/Groeten was niet lekker.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld 👍

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was prima ik miste wel verse jus. Staat wel omschreven bij ontbijt

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles is perfect ,hotel restaurant sushi personeel,alleen vinden wij het ontbijt take away terleurstellend! 1 plak ham zo dik gesneden dat het niet lekker was beter dunnere plakjes Mandarijn en appel onder de plekken waardoor het er niet fris uitzag Kaas in mini plakjes met verkleurde randjes Broodjes en croissant smaakte niet vers Miste scrammeld egs bacon meerde beleg vleeswaren Vr gr

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!! Alles was mooi verpakt, prijs/kwaliteit verhouding is top. Aanrader!

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De procedure rondom bestellen en afhalen ontbijt en diner tijdens de corona is onduidelijk en personeel handelt verschillend op de regels en denkt helaas zwat-wit. Voor mij geen vd Valk Sassenheim meer.

Reactie van Van der Valk:Beste meneer Ploeg, Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend om te lezen dat uw ervaring met onze takeaway voor zowel diner, als ontbijt niet helemaal naar wens is geweest. Bij de check-in wordt een ontbijtvoucher meegegeven, zodat onze medewerkers bij de takeaway ervan op de hoogte zijn dat het ontbijt inclusief de kamerboeking is. Vandaar dat een van onze medewerkers u gevraagd heeft naar deze voucher. De ontvangen voucher is een bewijs van betaling. Daarom dient de gast deze af te geven bij het ophalen van zijn/haar ontbijt. Wij hopen u in de toekomst (wellicht in betere tijden) toch nog te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Team F&B Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Gezellig en goed voor elkaar, top👍🏻

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en voldoende keurig

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Beste, Het is prima te doen. Wel een beetje behelpen laten we hopen op betere tijden. 1 opmerking ik mis een afrekening/factuur om mijn diner/ontbijt te declareren bij mijn werkgever. Bij contact graag Email gebruiken. Met vriendelijke groeten / Best regards, Jurgen Besten --------------------------------------------------------- Voith Turbo B.V. Koppelstraat 3 7391 AK TWELLO, Nederland Tel.: +31 (0) 571 279604 Fax: +31 (0) 571 276445 Mob.: +31 (0) 629 008818

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag voor de 4de avond diner besteld. Wat opvalt is dat overal veel lente ui op gaat ( gelukkig niet op de sushi). Wij zijn geen lente ui fans, dus mag wel minder. Verder smaakt het eten goed, maar blijft het mindblowing dat het niet normaal geserveerd kan worden met deksel. Ziet er beter uit en heeft de kok veel meer eer van zijn werk.

Reactie van Van der Valk:Beste mevrouw Den Boef, Bedankt voor uw beoordelingen van deze week. Goed om te horen dat de smaak van de gerechten over het algemeen goed was. Wij serveren onze gerechten inderdaad in TakeAway disposables, aangezien wij uitsluitend TakeAway mogen hanteren, gezien de huidige maatregelen. Bij de TakeAway stand beneden in de lobby, waar het eten opgehaald wordt, staan borden en bestek, zodat de gasten toch nog van echt servies kunnen eten. Wij hopen u in de toekomst nogmaals een heerlijke maaltijd te mogen serveren. Met vriendelijke groet, Team F&B Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was lekker maar spareribs zat heel veel vet aan

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag aten we pizza en risotto. Pizza smakeloos en erg vet, risotto zag er grijs onsmakelijk uit,maar smaakte goed. Wederom in van der Valk onwaardige kartonnen dozen geserveerd.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi lekker, spareribs oké, jammer dat er veel lenteui overheen zat. Blijft bijzonder waarom alles in kartonnen doosjes geleverd wordt en niet gewoon op normale borden met deksel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit is top

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super goed geregeld allemaal

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat je de tijd niet goed kunt kiezen op een website, waarvan ik inschat dat hij toch al een maand in de lucht is.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Als je weet dat je gasten op hun kamer moeten eten, waarom zorg je dan niet voor geschikte tafel en stoelen. Maar meer nog, servies? Alles komt in kartonnen bakjes, niet van der Valk waardig. Eten zelf was goed

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede service en een hele mooie kamer.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodjes, koffie en service!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker en de service is echt goed! Bedankt

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De bestelde sushi was super lekker en zag er perfect uit! Genoten van ons diner voor twee op de hotelkamer voor onze 25e Trouwdag. Bedankt !

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten is prima. Zeker de sushi. Fantastisch. Omdat we 2 dagen verbleven in het hotel was het ontbijt prima, maar tip is om het ontbijt iet wat meer te varieren in bijvoorbeeld andere broodjes. Het koude ei konden we zelf oplossen door dit in kokend water te leggen 😂Dit is net dat beetje extra in deze covid19 tijd. Voor de vega zou honing nog een fijne toevoeging zijn voor in de yoghurt.

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel fijn dat jullie in deze moeilijke tijd toch zorgen voor een mogelijkheid om een ontbijt te nuttigen. Alle respect hiervoor. Maar zouden jullie een andere oplossing kunnen bedenken voor de kartonnen bekers waarin de yoghurt en het verse fruit zitten? Dit smaakt namelijk naar karton. Heel jammer.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Geitenkaassalade en pizza's goed bevallen. Pizza met gerookte zalm was lekker, maar voor mijzelf hoeft er niet zoveel extra kaas op. Pizza met champignons was prima. In ieder geval ruim voldoende, we kregen niet alles op. Salade ook lekker, wellicht iets te veel geitenkaas tov de salade.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ontbijt is goed verzorgd, genoeg variatie. Aanrader is om een extra kopje koffie of thee aan te bieden. Het aangeboden fruit in een plastic bakje, smaakt niet zoals het fruit apart hoort te smaken. Al het fruit heeft op deze manier allemaal eenzelfde smaak.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Pizza was echt niet lekker, de bodem leek niet goed gaar of er zat teveel kaas op, het was meelderig. We hebben hem niet opgegeten. Kip was ok. Mayonaise die daarbij zat was heerlijk. Bitterballen waren ok.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima ontbijtje, genoeg keuzes, prima om het nu op deze manier te nuttigen. Ik vind alleen niet dat het even duur mag zijn als normaal.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker! Heerlijk gegeten. Top service in deze gekke tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten op onze kamer. Goede kwaliteit en meer dan voldoende.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was goed warm, genoeg en prijs kwaliteit prima. Goed opgelost zo ten tijde van Corona.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig gegeten. Goed verpakt, heerlijk warm en ruimschoots voldoende. Echte VALK kwaliteit

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima,

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was allemaal goed voor elkaar, vriendelijk personeel

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zelfs met de huidige corona lockdown restricties en daardoor uitdagende omstandigheden, zijn de services en de producten gewoon goed. Goed gedaan en dank.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima service ondanks de hele moeilijke omstandigheden voor de medewerkers. Enkel het openen van gang- en kamerdeuren is natuurlijk wel lastig met een dienbord in je handen, maar dit is slechts een detail...

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Gemakkelijk, keurig op tijd en heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Gemakkelijk, keurig op tijd, en heerlijk!

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top, heerlijke salades voor een goede prijs. Vers gemaakte Sushi. Vriendelijk personeel.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ontbijt was goed verzorgd. Personeel erg vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten besteld, was op afgesproken tijdstip klaar. Het eten was meer dan fantastisch,de groenten waren heerlijk vers. We hebben er echt van genoten!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en een goede service! Aanrader!!!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Frites met schnitzel erg lekker. Groente uitstekend. Tomatensoep viel helaas tegen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza was erg zout

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De risotto was niet echt lekker. Geitenkaas heel droog en de risotto veeel te heet. De zalm en de kip was ook droog. Friet te zout en groenten ook droog.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten is vers, warm en heeft een goede kwaliteit. Genoten van het diner.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk en goed van smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Top top top !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Hoofdgerecht erg lekker. Onduidelijkheid over extra bestelde groente. Attent dat we koffie kregen en onze dochter cake. Nogmaals dank. We houden niet van klagen maar willen wel even opmerken over het voorgerecht dat de smaak van de tomatensoep lekker maar de temperatuur wel koud/lauw was. Dat kan een keer gebeuren maar denk ik wel goed om door te geven.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten weer !

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch! Met kerst een overnachting. Heerlijke kamer en een superfijn healthy take away ontbijt. Mooi geregeld! Dank voor de vriendelijke ontvangst!

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Hotel Sasseimheim is het beste hotel ooit (op Valk Tiel na!) veel succes in 2021, keep up the good work!

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prachtige kamer! En een geweldige service.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Top eten en een heerlijk hotel Een echte aanrader !

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Ondanks dat de restaurants gesloten zijn, hebben we toch lekker gegeten

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was echt super zeker voor herhaling vatbaar.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De manier van eten bestellen werkt perfect! Heerlijke schnitzel gegeten. De sparerib had heerlijk kunnen zijn, maar was echt zwart geblakerd, en zo proefde het ook. Door de ruim geserveerde patat de buik toch nog rond kunnen eten.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Diner was weer goed geregeld en is warm als je op de kamer komt.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service in deze tijden. Alleen vergeten door te geven dat wij geen varkens vlees eten

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Top geregeld.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi initiatief! Fijn om er even tussen uit te zijn en nog de mogelijk te hebben een restaurant maal af te halen! Ga zo door!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima ontbijtbox alleen was het fruit niet vers meer.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ondanks/dankzij alle noodzakelijke veranderingen ivm covid alles prima opgelost.Deze tijd vraagt veel van de mensen maar kwaliteit en rust hier gewaarborgd.Het eten was warm,lekker en op tijd.PRIMA!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke salade met onwijs goede zalm erin !

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles prima, miste alleen wat groente bij het eten. Verder prima geregeld en blij dat het zo allemaal kan. Ook is alles prachtig aangekleed!

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten over het algemeen, helaas allemaal erg zout, met name de risotto en de groenten. Voor de schnitzel hadden we graag een bord gehad.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Even wennen om via internet te bestellen maar fahlen werkt top en persoon is nog steeds gemotiveerd en vriendelijk. Kwaliteit was ook gewoon goed. Top geregeld.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor herhaling vatbaar

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

In deze tijd van aanpassen, is dit een goed alternatief. Goede oplossing binnen de maatregelen

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was even wennen maar uiteindelijk wat het goed van kwaliteit. Goed geregeld.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De moederdagbrunch was echt een leuke en lekkere verrassing! Ook m'n dochter was met de kidsbrunch ontzettend blij, en ze vond het erg lekker! Aan alles was gedacht; lekkere broodjes, bonbons, mooie tulpen en zelfs een klein kado voor m'n dochter. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende service

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waarom stuurt U een recensie als product pas op Moederdag geleverd wordt?